Aluminijska stolarija

Zašto odabrati aluminijsku stolariju

Kvaliteta življenja Vaših ukućana ovisi uglavnom o kvalitetnoj stolariji. Zato, ukoliko renovirate stari objekt ili gradite novi, dobro razmislite o materijalu stolarije koji ćete izabrati.

Tražite li stolariju koja ima odličnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta te dobru toplinsku i zvučnu izolaciju, ALU stolarija za Vas je najpametniji izbor.

Ipak, najveća prednost ALU stolarije jeste ta što može izdržati velika opterećenja te je pogodna za ugradnju u sve građevine. Zbog navedenih razloga ugradnja ALU stolarije u današnje vrijeme sve je češća.

Alu stolarija

Ključne prednosti aluminijske stolarije

  • najbolji je izbor kod zatvaranja većih otvora
  • ALU profili izuzetno su lagani
  • trajnost ALU stolarije je dugogodišnja
  • ALU stolarija je modernog izgleda i visoke estetike
  • potrebno je minimalno održavanje

Finstral – Vrhunska i renomirana ALU stolarija

Finstral

Brend Finstral vodeći je u svojoj branši s tradicijom dužom od 45 godina, a osnovna motivacija su mu kvaliteta te težnja za inovacijama. Njihovi proizvodi su tehnološko napredni, prilagodljivi i ispunjavaju sve Vaše individualne zahtjeve. TECOL je ovlašteni zastupnik Finstral stolarije za Hrvatsku.

Osim brenda Finstral, u ponudi imamo i New Tec aluminijsku stolariju.

New Tec

U ponudi imamo PVC, ALU, PVC-ALU, DRVO-PVC i DRVO-ALU profile.

Ne možete li pak se odlučiti između ALU profila i stakla različitih svojstava, u Tecol salonu uvijek će Vam rado pomoći naši educirani zaposlenici. Nakon što izaberete odgovarajuće, za Vas nema više brige, jer svi profili i stakla iz ponude posjeduju međunarodni certifikat pouzdane kvalitete dobiven od vodećih nezavisnih institucija, što Vam osigurava čak 10 godina garancije na sve Finstral elemente (profil, staklo, okovi).

Bez obzira na to odlučite li se za prozore, vrata, klizne stijene, zimske vrtove, grilje ili rolete, kod nas ćete dobiti uslugu po sistemu “ključ u ruke”, od savjeta i prodaje do montaže te kompletne zidarske opreme.

Ukoliko tražite profesionalni savjet, ponudu, cijenu određenog proizvoda ili cjenik, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

Iz našeg izložbeno-prodajnog salona za Vas izdvajamo sljedeće od aluminijske stolarije:

Na našim stranicama možete provjeriti karakteristike pvc stolarije u odnosu na alu kao i širok izbor pvc proizvoda.