PVC stolarija

Za bolju termo i zvučnu izolaciju birajte PVC stolariju

PVC danas uživa planetarnu popularnost. Tome je tako iz više razloga, a prvenstveno zbog visokih termo izolacijskih i zvučnih svojstava. Drugim riječima, zahvaljujući PVC stolariji dobivat ćete niže račune za grijanje i manje se žaliti na buku  iz susjedstva.

PVC stolarija je dizajnirana na način da iziskuje minimalno održavanje dok kvaliteta i izgled ostaju isti.
Zaboravite na lakiranje ili bojanje, uz običnu krpicu i vodu vaša PVC stolarija će izgledati savršeno u svako vrijeme.

PVC stolarija

Vrhunska PVC i ALU stolarija po odličnim cijenama u samom centru Rijeke

U izložbeno-prodajnom salonu Tecol, PVC stolariju možete birati između talijanskog branda Finstral i branda Dobroplast, vodećeg branda švicarske tvrtke Arbonia čiji je Tecol ovlašteni zastupnik.

Finstral

Dobroplast PVC stolarija

Kvaliteta ovih brendova potvrđena je certifikatima vodećih nezavisnih institucija koji Vam osiguravaju višegodišnju garanciju. U veljači 2016. godine Dobroplast je primio prestižni certifikat “Highly Recommendable Company”.

Zašto odabrati nas?

Kvaliteta

Proizvodi i usluge koje nudimo iznimne su kvalitete što potvrđuju atesti i certifikati po EU normativima. EN 14351-1, UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001, RAL certifikati

Sistem ključ u ruke

Nakon ugradnje stolarije, vršimo i kompletnu zidarsku obradu, te ugradnju klupica, a Vi se ne morate brinuti oko pronalaženja kvalitetnih majstora.

Garancija

Više od 3 000 zadovoljnih klijenata u 20 godina naša su najbolja garancija

TECOL je jedna od vodećih tvrtki u regiji u prodaji i ugradnji PVC i ALU stolarije.

Od 1997. opskrbili smo stolarijom više od 3 000 objekata.

Garancija na PVC stolariju od Dobroplasta, vodećeg branda švicarske tvrtke Arbonia, je 10 godina na profil te 3 godine na staklo i okove.

Garancija na PVC stolariju od Finstrala, talijanskog branda, je 10 godina, na sve elemente, tj. na profil, staklo i okove.

Imate li dvojbe koji PVC profil i staklo izabrati?
Ne brinite, naši educirani zaposlenici pomoći će Vam objektivno prikazati svojstva svakog proizvoda i pomoći izabrati onaj profil i staklo koji će se savršeno uklopiti u mjesto koje im je namijenjeno. U Tecolu možete birati između raznih vrsta profila i krila, s različitom toplinskom i zvučnom izolacijom, a pritom naravno štedjeti energiju i osjećati se sigurno. U ponudi imamo PVC, ALU, PVC-ALU, DRVO-PVC i DRVO-ALU profile.

Rehau PVC prozori

Tražite li najbolji omjer između kvalitete PVC stolarije i cijene, uz ugradnju po sistemu ključ u ruke, pozivamo Vas da nas posjetite u Tecol salonu, u centru Rijeke, u Starom gradu.

Ukoliko tražite profesionalni savjet, ponudu, cijenu određenog proizvoda ili cjenik, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

Iz našeg izložbeno-prodajnog salona za Vas izdvajamo sljedeće od PVC stolarije:

Na našim stranicama možete provjeriti karakteristike aluminijske stolarije u odnosu na pvc kao i širok izbor alu proizvoda.