Protuprovalna vrata

PROTUPROVALNA VRATA TECOL - Za mir i sigurnost Vašeg doma

Jeste li sigurni od provalnika?

„Običnim ulaznim vratima“ je odzvonilo, osobito u gradovima…
Zbog posla i putovanja sve češće izbivamo iz stana ili kuće i tako naš dom postaje idealna meta provalnicima. Protuprovalna vrata postala su sinonim za visoku kvalitetu i sigurnost.  Idealna su za Vaš dom, ured, apartman ili druge prostore… Suvremeni sistemi zaključavanja u 11, 13 ili 17 točaka, patentirani cilindrični uložak, s prednje strane ojačan i zaštićen od bušenja ili lomljenja „defenderom“, pridonose sigurnosti kakvu do sada još niste doživjeli!

Portrait of happy family with their pet having good time at home

Želite li miran i topao dom?

Protuprovalna vrata Bauxt i MaxDoor će Vam zbog sigurnosti, toplinske i zvučne izolacije donijeti mir i toplinu u Vaš dom.

Odličnu zvučnu izolaciju možemo zahvaliti izolacijskim slojevima, dvostrukim brtvilima na krilu i dovratku te samostalnom brtvilu ispod vrata koje efikasno zaustavlja buku, ali i sprječava gubitak topline.

Želite li elegantna vrata baš po Vašoj mjeri?

Birati možete između različitih modela i boja furnir obloga, okova, sigurnosnih brava i cilindara s vlasničkom karticom, a naglašavamo da se sva vrata proizvode na točno traženu dimenziju!

Tecol ispunjava sva Vaša očekivanja glede protuprovalnih vrata

PPVrata2

Kvaliteta protuprovalnih vrata Bauxt i MaxDoor je zajamčena EU certifikatima o kvaliteti!

Ako je sigurnost vašeg doma na prvome mjestu, svakako pregledajte MaxDoor ili Bauxt protuprovalna vrata iz naše ponude.

maxdoor
bauxt

Ukoliko tražite profesionalni savjet, ponudu, cijenu određenog proizvoda ili cjenik, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.